You can kill alot of time.

Dagen har gått fort, på gränsen till för fort. Morgonen blev det vanliga, gröt och macka till Livia och te till yours truly. Efter det en promenad ner till Rålis parklek där resten av pappagruppen lekte med sina barn. Livia började med att sitta på kanten till sandlådan för att observera de andra barnen. Efter det så knuffade hon runt en trehjuling och ramlade och slog sig utan att börja gråta. En av papporna som var med såg nästan lite chockad ut när hon inte började gråta. Lite mera lek och lite mera prat pappor emellan så promenerade vi hem, Livia somnade till i vagnen men vaknade till då vi kom hem så hon fick fortsätta sova i sin säng där hon sov i två timmar. Yours truly somnade in på soffan och vaknade av att Livia lekte med sin spansktalande leksak i sängen.

Kvällen har varit lugn. Martinas kompis C har varit över på middag och kollat in lägenheten. Eftersom jag inte var det minsta sugen på att laga mat så köpte Martina mat från Därmed pasta och korkade upp en flaska vin. Igår lagade jag mat och korkade upp en flaska vin, börjar ni se en röd tråd?

Imorgon ska jag på Lunchdate med L, Det var ett tag sen jag såg henne så det kommer bli kul att ses igen. Senaste gången var då hon gifte sig. I och med att jag fortfarande väntar på att det ska bli den 27e så blir det nog hon som får stå för kaffet imorgon.

Nu ska jag som den städbitch jag är plocka undan resten av middagen som står i köket, bajs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0