En till update.

Helgen har gått förbi. I fredags var jag och Livia nere vid plasdammen och resten av helgen har gått i vinets tecken. I lördags så tog vi ett glas vin på en "vinbar" och restaurang. Vinlistan var vad jag fick veta ganska gles. Så att kalla sig en vinbar var kanske överdrivet. Lördagen spenderades även i diverse klädaffärer där Livia fick lite nya kläder. Lika bra att köpa upp sig innan dagis där det antagligen kommer att slitas kläder på löpande band. Som vanligt så var 98% av kläderna på tjejavdelningen rosa så killavdelningen lockade mer. Jag fattar inte varför allt ska vara så rosa, visst, rosa är fint. Men måste det vara fisrosa? Eller måste det vara fisrosa med mongot puh på? Söndagen spenderades med att hälsa på släkt, och dricka vin. Eller i alla fall Martina, jag körde.

Idag har jag mött på L och P och gått omkring, en massa. L har som alla andra en stegräknare så det finns bevis på att vi har gått en massa. Hur många steg det var vet jag inte, men det var tydligen en massa.


Nu orkar jag inte skriva mer så ni får ett gäng bilder från helgen.

livia myser

livia har badat.

livia är seg.

livia har glass i fejset.


livia i regnet.

livia i regnet.

livia med drickande far.

livia med shades.

martina porrar sig.

livia får inte som hon vill.

dotter och far tittar på något.mors!


En promenad i regnet.

Det har vi gjort idag. Gått i regnet. Det regnade iofs inte så mycket, men det räknas ändå som en promenad i regnet. Gick ner till affären där vi handlade det som behövdes för att göra middag. Väl i affären så attackerar Livia kakhyllan och lägger ner en låda i korgen, i och med att det var fullkornskakor så gick det bra. Hade det inte varit fullkorn så hade det egentligen inte spelat någon roll då vi hade ätit upp dom ändå.

Lite bilder från dagens utflykt;

Livia spatserar.

livia i regnet.

Livia posar.

livia i regnet.

Livia klappar en hund.

livia med hund.

Livia och hennes far.

livia med sin far.


I söndags så var vi på kalas. Jag fick frågan om jag hade det bra eftersom jag tydligen blivit lite rundare. Som om inte det vore nog så fick jag även frågan två gånger. Jag kan iofs hålla med om det. Men, detta påverkade min dröm som jag hade samma natt där tjejen jag skulle ligga med sa nej på grund av just den anledningen. Du är för rund. Jag menar, vad är det för jävla dröm?! Skit i det för fan!

En update.

Det var ett tag sen jag uppdaterade min blogg. Beror mest på att jag inte har tagit mig tid till att hålla på. Sen så händer det egentligen inte så mycket. Vi följer det mönster som vi har byggt upp med några avvikelser. Utflykter har vi däremot gjort en massa. Under förra pappaträffen så kom jag och en annan pappa fram till att vi bor i samma område, så vi styrde upp några träffar under slutet av förra veckan där vi besökte plaskdammen i Fredhällsparken. Tjejerna lekte och badade medan vi höll ett vaksamt öga så att de inte skulle hamna under vattenytan. Livia har blivit något av en badkruka då hon inte ville doppa överkroppen utan gick mest omkring och fingrade på vattnet. Det tog ett tag men sen så gav hon med sig och sen så blev det istället svåt att få henne att gå ur. Mutade med löftet om banan och det funkade. Tyvärr så kommer det inte att bli mer pappaträffar med den familjen på ett tag då de ska till Laos och kämpa mot regnväder och mygg.

Vad mer har vi gjort? Då vädret har varit bra så har vi gått eller lekt, eller en kombination av båda, det är i stort sett det man gör om dagarna. Livia har även börjat trotsa lite smått, tycker jag i alla fall. Hon har vid några tillfällen gjort den där klassiska att sätta sig ner och gråta då hon inte får som hon vill. Mindre kul. Men det går väl över som allt annat.

Lägger upp lite bilder på det vi har haft för oss, Livia har bland annat;

Ätit risgrynsgröt.

Livia leker med gröt.

Lekt i sandlådan.

Livia i sandlådan.

Sovit.

livia sover.

Badat.

Livia badar.

Druckit en massa vatten.

livia dricker vatten.

Blivit trött.

livia ser konstig ut.

Letat efter stenar. (Lägg märke till Brooklyn benet)

Livia letar sten.

Och det var det!

RSS 2.0