Recap.

Det var ett tag sen jag skrev något här. Orsaken till detta är att det inte har hänt något intressant under helgen. Det har mest vara flytit på i vanlig ordning. Har träffat både mor och syskon och det var som vanligt trevligt. Livia fick mysa med sin farmor vilket var mycket uppskattat. Livia som var på jag-vill-inte-sova humör fick somna in, efter mycket om och men, i famnen på sin farmor.

Fick en fråga om hur det gick med förra veckans lista med olika mål. Hur gick det egentligen? Nja, Livia har inte gått på pottan en enda gång. Hon verkar inte det minsta intresserad av att använda den så det är bara att vänta tills hon visar intresse för det. Hon kan fortfarande inte säga varken mamma eller pappa. Men hon kan säga något som liknar gurka och kaka. När Martina jobbar så sträcker hon ibland ut sina händer och säger frågande "nanna?" Som jag antar är ett annat ord för mamma. Så det borde inte vara långt kvar tills hon går Martina på nerverna genom att säga "mammamammamammamammamammamamma". Öppna förskolan har jag inte satt min fot på men jag har kollat upp det här med pappaträffar, och som ett resultat av det blev det en träff med ett gäng pappor i vasaparken idag. Ungarna tittade ganska, eller om de ens tittade på varandra. med en ganska ointressant blick. Men i och med att vi kommer att träffas fler gånger så kommer det förhoppningsvis bli ändring på det. En av papporna hälsade från sin sambo att jag skulle uppdatera min blogg lite, så nu vet jag i alla fall en av mina dagliga unika besökare.

En annan nyhet är att vi nyss var uppe och kollade på lägenheten som vi snart ska flytta in i. Den var fräsch, i alla fall av det man kunde se med ljuset av en ficklampa. De som rensade lägenheten tog med sig i stort sett alla lampor, det fanns några kvar men de hjälpte inte så mycket. Det sköna nu är att man kan börja inreda lite, i alla fall mentalt. Ska upp och mäta lite imorgon och då kolla vad det var för färg på väggarna egentligen. Jag trodde det var vit först men nu när jag funderat lite så verkar det mer vara åt kaffe latte hållet. Mindre snyggt. Skitsamma, det är bara att måla om. Den nya utsikten är the shit och det faktum att balkongen ligger i anslutning till sovrummet känns som årets händelse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0