Är vi färdiga nu?

Igår städade vi ur den gamla lägenheten. Det tog hela dagen, mest på grund av att Martina verkligen är petnoga med att det ska vara rent överallt då hom väl hamnat i sin städnoja. Men rent blev det i alla fall.

I den nya lägenheten ser det inte ut som kaos längre. Vi har spenderat dagarna med att rensa ut lite mer skit som vi samlat på oss. Under fredagen så han vi med en sväng till Ikea för att handla lite nya möbler och efter det så rensade vi lite mer och stuffade in det som inte ska slängas i garderober. Sovrummet ser ut som något ut ett minimalistiskt hotellrum, men jag gillar det. Martina kommer att sätta upp bokhyllor i sovrummet efter att tapeten är på plats, så den känslan kommer att försvinna. Men det kommer bli snyggt ändå eftersom hon kommer att sortera in böckerna efter färg så att det inte ser så plottrigt ut. Vi har lite kvar med andra ord, men idag känns det som att det får vänta. Har verkligen ingen ork att hålla på och bära och stuffa undan saker idag. Ska sätta mig på balkongen och kolla på antingen bilarna på essingeleden eller på båtarna som passerar essingeöarna.

Livia har spenderat några nätter i sitt första egna rum, och det har gått hur bra som helst. Hon gråter lite när vi lägger henne men efter en stund så somnar hon och sover hela natten igenom. Annars är hon sitt vanliga jag och ränner runt och leker. Nu på morgonen så spenderade vi en stund nere i lekplatsen med en massa andra föräldrar. Av någon anledning så var det mest pappor ute med sina barn. Får de inte vara hemma på söndagsmornar eller får mammorna sovmorgon varje söndag? Såg ett fult barn också, fult och snorigt var det.

Det är verkligen sjukt skönat att Livia har ett eget rum. Nu slipper jag smyga in i sovrummet och klä av mig lika ljudlöst som en ninja. Men hon släpar fortfarande runt alla sina leksaker så de ligger över hela lägenheten. Smällen man får ta i guess.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0