Svensk vinst och tv-spels trade.

Finns inte så mycket mer att säga, Sverige gjorde en bra premiärmatch mot det fult spelande Grekland. Zlatans måltorka i landslaget är äntligen över vilket förhoppningsvis kan leda till flera så kallade baljor från hans sida. Faktumet att domaren inte viftade med det gula kortet i grekernas face tidigare är nästan en skandal. Jag menar, pungsparken kändes medveten. Vilket den säkert var. Nåja, Spanien på lördag, kommer bli fett.

Livia går just nu omkring och låter och varvar det med att säga mamma, mamma. Frågade precis vad hon heter, alltså Livia och hon svarade med ett iiija. Tolkar det som ett Livia, det känns bra att hon i alla fall vet vad hon heter. Det är lite klurigt det här med språkutveckligen. Läser för henne i stort sett varje dag och pratar med henne hela tiden. Men det kommer väl när det kommer. Känns som att det kommer att släppa ordentligt när hon väl börjar gå på dagis. Det roliga är att hon nu lärt sig att sätta på sig sina skor. Eller ja, de sitter på fel fot men alla framsteg räknas.

Tapeten är äntligen uppe! Målaren var här igår och fixade det hela och nu ser sovrummet ut som en stor fest i rosa, silver och vitt. Allt som fattas är att få upp bokhyllorna till Martinas massiva boksamling. Något som kanske kan fixas under veckan.

Tänkte starta en tv-spels trade, så alla ni gamers kan sprida detta vidare, eller alla kan sprida detta vidare. Jag har Kane & Lynch: Dead men (xbox360) som gärna vill ha en ny ägare. Vad vill jag ha i utbyte? Ett xbox360 spel, vilket du vill byta bort är upp till dig.


Kommentarer
Postat av: Tessan

fattas bara ett litet foto pa tapeten o en video pa livia sa ar bloggen komplett :)!!¡¡Viva España!!

2008-06-12 @ 21:14:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0