Sådärja.

Jag har varit dålig på att uppdatera. Har inte orkat skriva lika mycket som tidigare. Har tänkt flera gånger att det kanske är dags att uppdatera men det fanns helt enkelt roligare saker att göra. I och med att det har varit medelhavsvärme så har vi mest varit utomhus. Vi har spenderat tid med promenader till 4h gårdar, lekt i parker och badat i plaskdammar. Kvällarna har yours truly antingen spenderat hemma med familjen eller med vänner som varit snälla nog att bjuda på en öl nu när pengarna försvinner lika fort som de kommer in. Apropå pengar så måste jag höra med sensei om jag kan betala kickboxningen i slutet av månaden istället för igår.

I övrigt så har dagarna följt samma mönster. Vi vaknar, äter frukost, leker och sen så är det dags för lunch. Efter lunchen så är det i stort sett samma sak som gäller, skillnaden är att Livia sover lite och att det ska ätas middag istället för lunch. Livia har fått en dagisplats, eller förskoleplats som det så fint ska heta. Hundar går på dagis, barn går på förskola. Det är i alla fall sjukt skönt att vi har fått en plats, och som en bonus så ligger förskolan cirka 150 meter från oss.

Rednex är med på nyhetsmorgon och spelar sin fotbollsanthem. Det enda som är bra med den är Annika Ljungbergs urringning.


Kommentarer
Postat av: andrea

hennes urringning är inte nådig! dear lord!

2008-06-09 @ 13:59:07
Postat av: Tessan

Kul med uppdatering. Vad tycker Livia om 4H djuren?

2008-06-09 @ 14:47:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0