Livia är tillbaka.

Har ganska precis kommit hem från att ha hämtat Livia. Det var faktiskt väldigt skönt att vara barnfri för en kväll, men trots det så var det väldigt skönt att se henne igen. Hon hade tydligen sovit bra hela natten (såklart) och inte varit det minsta jobbig. På något sätt så hoppades jag på att hon i alla fall skulle vara lite gnällig så att mormor skulle få uppleva det, men det verkar hon ha skjutit upp till nästa gång.

Den barnfria kvällen resulterade i en tacotallrik och andra hälften av säsong ett av Heroes. Har fått hem de avsnitt som finns ute av andra säsongen så ikväll blir det några heroes avsnitt och sushi. Hoppas bara på att manusförfattarnas strejk ska sluta snart så att det spelas inte lite nya avsnitt.

Som ni kanske har märkt så snöar det en massa ute vilket innebär att det förhoppningsvis blir en massa pulkaåkande imorgon. För övrigt så hoppas jag att snön inte stör premiäröppningen av Bonden Bar ikväll, Raws eminenta bartender L har flyttat till söder där han som vanligt kommer att servera goda drinkar och kall öl. Är ni ute och gör stan så gå dit och supporta!

Kommentarer
Postat av: Patricia Klinteberg

Hoppas din lördagskväll blir toppen! =]

2008-02-02 @ 20:22:41
URL: http://klintens.blogg.se
Postat av: Daniel

Patricia: Tack detsamma.

2008-02-02 @ 21:06:24
URL: http://itsagirl.blogg.se
Postat av: andrea

är det
Luis som kör cocktail partyn ?

2008-02-04 @ 00:43:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0