Friday night.

Fredag kväll och jag sitter och bloggar med ett glas vin i handen. Är sjukt mätt på det vi åt till middag. Fläskkarré med ugnsbakade grönsaker. Det var sjukt gott, i alla fall köttet. Båda tjejerna sover och jag funderar på vad jag ska göra. Är för seg för att gå ut, plus att det känns som att jag kommer få ta Livia imorgon bitti så Martina får sova ut lite. Hade tänkt att kolla på Sin City på femman men de visar en sjukt ointressant hockeymatch istället. Oh, Ibiza uncensored på tv400. Ett bra tillfälle att kolla på fula rosa britter som fancy a couple of shags på solsemestern. Vad är det med britter egentligen? Måste de vara så sunkiga? Eller det kanske bara är programmet som visar upp dom så. Programmet är i och för sig brittiskt kom jag på nu, fuckin poofta! Vi brukar åka till ett ställe i spanien ibland där det brukar flockas britter. Det är skönt med sol, men inte lika spännande med människor som skriker "oi!" hela tiden.

Kvällen har varit skön, maten var som sagt god, vinet är gott och Livia åt all sin mat då vi åt middag. Känns skönt att hon inte äter burkmat längre, kände att det var dags att lägga av med det.

På begäran av Tessan så kommer det bilder på Livias mindre snygga klänning. Fast ju mer jag tittar på bilderna desto mer tycker jag att den klär henne. Men det är väl som dom säger, allt klär en skönhet.

      

Kommentarer
Postat av: apelsintankar

ja den var ju iallafall....blommig om inget annat, men
AP-ful var den ju inte. typisk farföräldrar att ge en sån present dock, haha! jag fick ett par virkade(!) brallor till min unge när han var liten en gång. jag ba, thänx och sen till soporna direkt liksom.

2008-04-11 @ 23:24:37
URL: http://apelsin.webblogg.se
Postat av: Andrea

Haha snygg! Jag har också fått skitfula klänningar, du vet hur chilenare är. Massa rosa spetsar och volanger. Det är bara att säga tack och hänga in längst in i garderboben hehe.

2008-04-12 @ 13:55:59
URL: http://lydiasmammma.blogg.se/
Postat av: andrea

underbart söt. men det kan va för det är livia som har på sig den.

oi!

2008-04-12 @ 14:08:10
Postat av: Tessan

Men jag forstar fortfarande inte.?.. Hur gick det till nar klanningen blev inforskaffad. Det maste finnas nagon sorts historia bakom det hela... mystiskt...

2008-04-13 @ 09:09:09
Postat av: Daniel

Historien är nog såhär. Jag är i Portugal och ska köpa något till Livia. Den här blir bra! Hon har storlek 80? Bra! Då tar vi den!

2008-04-13 @ 11:29:06
URL: http://itsagirl.blogg.se
Postat av: andrea

thats a good history.

2008-04-13 @ 16:29:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0