Baggy jeans, uuh!

Livia har varit big spender idag, eller rättare sagt Martina har varit det till Livia. Tre par nya skor blev det, ett par nya sneakers, ett par sandaler som hon antagligen kommer strutta runt med i Spanien och ett par tofflor att ha hemma. På det två par brallor samt två par strumpor. Tur att the provider betalade. Dyrt blev det säkert, jag var mest med som smakråd.

I och med att vi snart ska flytta så var vi inne på tidlöst och hade en högljudd diskussion om vilka tapeter vi ska ha. Vi har i alla fall kommit överens om att den här kollektionen är den som är snyggast. Vilken tapet det nu blir återstår att se.

Kvällen har spederats hos Martinas pappa som bjöd in oss på middag. God mat med gott vin, tack för det! Livia åt upp det mesta och vinet vad gott.

Imorgon är det söndag. Vi kom på att det kanske skulle vara bra att köpa en spegel att ha i bilen då vi har bilbarnstolen i baksätet. Kan vara bra att kolla vad Livia håller på med egentligen. Får se om vi kommer iväg och handlar en sån imorgon.

Kommentarer
Postat av: Nadja

Shiiiiit vad snygga tapeter! :O :O me so jealous!

2008-04-12 @ 22:15:32
Postat av: Daniel

Nadja: vilken var snyggast?

2008-04-12 @ 22:30:48
URL: http://itsagirl.blogg.se
Postat av: Tessan

Jag tycker nagon av de grona, eller den langst upp till hoger: Fondo plata azulado. Blir det hela rummet eller 1 vagg eller 2?

2008-04-13 @ 09:17:52
Postat av: Daniel

Det lutar åt den rosa silvriga vita med plamblad som fond i sovrummet. Och den med bambublad i matdelen, bara en väg antagligen. Jag tycker att den kommer bli för mörk, eftersom Martina är ute efter den mörkgröna med turkosa blad. Jag vill ha Mr Inos grymt snygga tapet. Får se hur det blir med det.

2008-04-13 @ 11:27:06
URL: http://itsagirl.blogg.se
Postat av: Nadja

Den rosa/silvriga är helt klart snyggast, sjukt färgglad, så den blir nog grym som fond i erat sovrum! Lagom gay och får en på bra humör liksom. Den helvita är också snygg men den är nog för ljus?, fast kanske skulle passa att ha i hela livias rum? Mr Inos tapeter såg faen balla ut men de kommer nog se rörigt ut på en sån stor yta :O

2008-04-13 @ 18:26:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0